اجرای کنیتکس در تهران
اجرای کنیتکس در تهران با خدمات ساختمانی آران با تضمین بهترین کیفیت و قیمت
اگر تا به حال در مورد رنگهای ساختمانی تحقیق کرده باشید، احتمالاً اصطلاح کنیتکس نیز به گوشتان خورده است. در حقیقت کنیتکس یکی از رنگهای ساختمانی است که خیلیها به سراغ آن میروند اما برای یک انتخاب واقع بینانه باید در مورد مزایا و معایب آن اطلاعات پیدا کرد تا مطمئن شد که اجرای آن در سطوح مختلف میتواند گزینه خوبی باشد. اگر شما به مجموعه ما یعنی خدمات ساختمانی آران مراجعه کنید، به طور کامل برایتان توضیح میدهیم که آیا برای ساختمان شما رنگ کنیتکس گزینه مناسبی است یا خیر. اما به هر حال اگر میخواهید خودتان هم در این باره آگاهی داشته باشید و اطلاعاتتان را بالا ببرید، کار درستی انجام دادهاید. با ما همراه باشید!
کنیتکس چیست؟
رنگ کنیتکس یک نوع بافت نرم است که از آن برای پوشاندن نما استفاده میکنند. اگر نما به گونهای باشد که روی آن ناصافی و ناهمواری وجود داشته باشد، معمولا به سراغ رنگ کنیتکس میروند که قسمت زیرین نما به طور کامل پوشانده شود و سطح نما با دانههای ریز، متوسط و درشت کاملاً پوشانندگی پیدا کنند. رنگ کنیتکس در انواع مختلف آکریلیک، پلاستیک و روغنی دیده میشود. هر کدام از آنها مزایا و معایب خودشان را دارند
که در ادامه بیشتر راجع بهشان متوجه میشوید.
بافتهای مختلف برای رنگ کنیتکس
بالاتر هم گفته شد که رنگ کنیتکس؛ بافت و پوششی را روی نمای ساختمان ایجاد میکند. در حقیقت چند نوع بافت متفاوت دارند که شامل موارد زیر است:
بافت درشت
اگر رنگ شما بافت درشت داشته باشد، باید آن را برای دیوارهایی استفاده کنید که نیازمند تعمیر هستند؛ دیوارهایی که سطح ناصافیِ آنها بیش از حد افزایش پیدا کرده است، زیرا میتواند برآمدگیها را به طور کامل پوشش دهد.
بافت متوسط
استفاده از بافت متوسط هم باعث میشود که شما بتوانید فضاهای خارجی را به طور کامل پوشش دهید. در واقع دانههای پرلیت متوسط داخل آنها باعث میشود که ناصافیهای کم را بپوشانید. همچنین در برابر شرایط جوی هم مقاومت بسیار عالی دارند.
بافت ریز
بافت ریز هم یک پوشش مناسب است که از آن میتوانید برای داخل یا نمای ساختمان استفاده کنید. رنگها در چنین حالتی دانههای خیلی ریز پرلیت دارند و باعث ایجاد یک سری خطوط روی سطح میشوند و تغییراتی را در معماری ساختمان به وجود میآورند.
انواع رنگ کنیتکس
رنگهای کنیتکس انواع مختلفی دارندکه شما میتوانید برای فضاهای مختلف آنها را استفاده کنید و هر کدام ویژگیهای خاص خودشان را دارند. انواع رنگ کنیتکس شامل موارد زیر هستند:
رنگ پلاستیک
این رنگها ضد آب نیستند و نمیتوانید آنها را برای فضاهای خارجی استفاده کنید و بیشتر مخصوص محیط داخلی و فضاهایی هستند که رطوبت آنها کم است. ویژگی که وجود دارد، این است که نسبت به دیگر رنگها خیلی سریع خشک میشوند.
رنگ روغن
این رنگ ضد آب است. در برابر مواد شیمیایی مقاومت بسیار خوبی دارد. برای محیطهای خارجی مثلاً شهرهایی که آلودگی خیلی زیاد دارند یا بارانهای اسیدی در آنها اتفاق میافتد، گزینه بسیار عالی است و آن را تحت عنوان کنیتکس ضد آب میشناسند.
رنگ آکرولیک
این رنگها هم ترکیبی از پلاستیک و روغن هستند. از آنها برای دیوارهای داخلی و همچنین برای فضاهای خارجی استفاده میکنند. اگر سطح مورد نظر برای رنگ صاف یا زبر باشد، این نوع گزینه مناسبی است و خیلی راحت میتوانید با پیستوله آن را روی سطح پخش کنید.
مزایای استفاده از رنگ کنیتکس
رنگهای کنیتکس مزایای بسیار زیادی دارند و از آنها میتوان برای سطوح مختلف و محیطهای متفاوت استفاده کرد. مزایای این رنگها شامل موارد زیر است:
برطرف کردن نقصها
با استفاده از این نوع رنگ میتوانید هرگونه نقص ظاهری روی دیوار را پوشش دهید. اگر نقص خیلی زیاد بوده و نیاز به تعمیر داشته باشید؛ میتوانید از بافت درشت رنگ کنیتکس استفاده کنید. در حقیقت استفاده از این رنگها باعث میشود که نیازی به زیرسازی و گچکاری پیدا نکنید.
عایق صوت و حرارت
از آنها به عنوان رنگی که عایق حرارت و صوت است نیز یاد میکنند. مخصوصاً اگر از رنگهای کنیتکس بافت درشت استفاده کنید که ضخامت بیشتری هم دارند و از ایجاد سر و صدا، همچنین هدر رفت انرژی نیز جلوگیری میکنند.
مناسب از لحاظ قیمت
این رنگها از لحاظ اقتصادی کاملاً به صرفه هستند. از طرفی هزینه مربوط به تعمیرات هم برایتان کمتر خواهد بود.
سرعت بالا برای اجرا
سرعت اجرای این رنگ بالا است، چراکه مراحل زیرسازی حذف میشود. با استفاده از این رنگها مراحلی که برای رنگ ساختمان دارید، کمتر شده و همین سرعت کار را تا حد زیادی بالا میبرد.
اجرای راحت و وزن سبک
یکی دیگر از مزایا؛ وزن سبک این نوع از رنگ است. در نتیجه اجرای خیلی راحتتر از رنگهای دیگر خواهد بود.
قابلیت ارتجاعی
رنگ نمای کنیتکس را به خاطر ارتجاعی بودن میتوانید استفاده کنید. این رنگها مقاومت بسیار بالایی دارند. دوام آنها بالا است و در برابر ضربه و فشار مقاومت بسیار عالی دارند. ترک خوردگی اتفاق نمیافتد. اگر هم به هر دلیلی ساختمان نشست داشته باشد، تغییر شکلی در این رنگ رخ نمیدهد.
پوشانندگی بالا
این رنگها به گونهای تولید شدهاند که به خوبی سطح را پوشش میدهند. برای فضای بیرونی گزینه بسیار عالی هستند. گزینه پوشانندگی بالا در آنها باعث میشود که شما بتوانید هرگونه درز، ترک و آسیب را به خوبی محو کنید و هیچ نقص ظاهری مشخص نباشد.
قابلیت شستشو
از دیگر مزایا این است که قابلیت شستشو وجود دارد. چنانچه نمای ساختمان به هر دلیلی آلوده شود که یک اتفاق کاملاً طبیعی است؛ شما میتوانید این رنگها را به خوبی شستشو دهید. در واقع ضد آب و ضد رطوبت هستند و خیلی راحت تمیز میشوند. استفاده از آنها در بین سازندگان بسیار رواج دارد که علت هم همین قابلیت شستشو است.
قابل استفاده برای تمامی سطوح
این رنگها به گونهای تولید شدهاند که قدرت چسبندگی آنها بالا است. خیلی راحت روی تمام سطوح میچسبند و شما میتوانید آنها را روی سطوح مختلف اجرا کنید و این جزو بزرگترین مزیت به حساب میآید.
قابلیت رنگ آمیزی مجدد
اگر شما به هر دلیلی تصمیم بگیرید که رنگ نما را تغییر دهید، روی کنیتکس خیلی راحت میتوانید این کار را به انجام برسانید. شما میتوانید با استفاده از این رنگها دوباره نما را از اول رنگ کنید. یعنی لکهگیری انجام دهید و یک پوشش فوق العاده را ایجاد کنید. در نتیجه اگر فکر میکنید که دچار یکنواختی شده اید یا رنگها رنگ و رو رفته شدهاند، دوباره میتوانید از اول آنها را به اجرا در بیاورید.
طرحهای متنوع
رنگهای این مدل بسیار متنوع است و دستتان برای انتخاب باز است.
معایب رنگ کنیتکس
حال که با مزایای این رنگها آشنا شدید، باید در مورد معایب آنها هم اطلاعاتی داشته باشید و واقع بینانه تصمیم بگیرید. در صورت مراجعه به مجموعه آران؛ ما به طور کامل راجع به این معایب صحبت میکنیم. از طرفی شرایط ساختمانتان را میسنجیم و برایتان توضیح خواهیم داد که استفاده از این رنگها برای موقعیت ساختمان شما چه معایبی دارد. البته یک توضیح کلی در مورد معایب رنگها است که باید به دو مورد اشاره کنیم:
- اول از همه اینکه این رنگها در برابر تابش مستقیم و نور آفتاب در طولانی مدت از خودشان واکنش نشان میدهند و کیفیت آنها دیگر مانند روز اول نخواهد بود. در نتیجه اگر ساختمان شما در معرض نور مستقیم خورشید قرار گرفته یا فضای اطراف آن بیش از حد گرم است، این رنگ مناسب نیست.
- نکته بعدی اینکه این رنگها بر پایه بنزین هستند. به خاطر همین خطر آتش سوزی این رنگها در فضای داخلی و سربسته از رنگهای دیگر بیشتر است.
چگونگی اجرای رنگ کنیتکس
رنگ کنیتکس باید به صورت حرفهای در محیط اجرا گردد. باید مراحلی پشت سر هم طی شود که هر کدام اهمیت خاص خودشان را دارند.
آماده سازی
بالاتر گفتیم که این رنگها نیازی به زیرسازی ندارند؛ اما به هر حال یک سری آمادهسازیهای اولیه وجود دارد که باعث میشود نتیجه کار تمیزتر به نظر برسد اما نسبت به رنگهای دیگر پروسه آمادهسازی آنها کوتاهتر و سریعتر است. در واقع در این پروسه شما باید سطوح را تمیز کنید تا هیچگونه آلودگی روی آنها وجود نداشته باشد. اگر همچنان ترکها یا شکافهای معمولی بود، سعی کنید که آنها را پوشش دهید.
استفاده از پرایمر آستری
برای پوشش اولیه باید از پرایمر آستری استفاده کنید تا رنگ کنیتکس خیلی راحتتر اجرا شود که این جزو مراحل خیلی مهم در استفاده از رنگ کنیتکس است.
هم زدن
اقدام دیگری که باید انجام دهید، این است که رنگ را داخل سطلهای بزرگ بریزید و آن را به طور کامل هم بزنید تا بتوانید نتیجه خوبی بگیرید.
استفاده از پیستوله
در نهایت از یک پیستوله استفاده کنید و رنگ را روی سطح مورد نظر بپاشید. در واقع پیستوله به وسیلهای گفته میشود که به شما کمک میکند تا از طریق هوا رنگ را روی سطح به صورت کاملاً یکدست پخش کنید.
بهترین زمان برای اجرای رنگ کنیتکس
اگر میخواهید این رنگ را برای دکوراسیون داخلی استفاده کنید، زمان خیلی مهم نیست اما برای نمای بیرونی باید حواستان به تغییرات دمایی باشد. وقتی که در فصل سرما، باران یا برف این رنگها را استفاده کنید، نمای کنیتکس آسیب دیده و ممکن است در پروسه کار دچار مشکل شوید.
بهترین موقع برای اجرای آنها فصلها و تایمهای معتدل از لحاظ آب و هوایی است. به عنوان مثال اوایل بهار یا تابستان گزینه بسیار عالی هستند.
در نظر بگیرید که تیم آران میتوانیم وضعیت شهر شما را بسنجیم و بهترین زمان را برای اجرای این رنگها برایتان انتخاب کنیم که هیچگونه مشکلی اتفاق نیفتد. بهترین حالت این است که دما برای اجرای این رنگها کمتر از ۴۰ درجه سانتیگراد باشد و از صفر درجه هم پایینتر نیاید.
اگر قرار است این رنگها را روی سطوحی اجرا کنید که مرطوب و نمناک هستند، معمولا در هر زمانی میتوانید این کار را به انجام برسانید. چراکه خیلی راحت روی سطوح مرطوب اجرایی شده و مشکلی هم پیش نمیآید.
در نظر داشته باشید که روی سطوح بتونی هم میتوانید استفاده کنید و مطمئن باشید که دیوار قابلیت تنفس دارد. این رنگها در برابر سایش و شستشو هم مقاوم هستند و خیلی هم سریع خشک میشوند و به محیط زیست هم آسیبی وارد نمیکنند.
نکته مهم دیگر؛ این است که میتوانید آنها را با آب خیلی راحت رقیق کنید؛ زیرا در بعضی از موارد به خاطر رطوبتی که وجود دارد، نیاز است تا رنگها کمی رقیق شوند. بدون شک با ذکر این نکته متوجه شدید که آب و رطوبت آسیبی به آنها وارد نمیکند.
سوالات متداول در رابطه با اجرای کنیتکس
در این بخش به تعدادی از سوالات متداول در مورد اجرای رنگ کنیتکس پاسخ داده خواهد شد. شاید بعضی از آنها سوال ذهنی شما هم باشند که میتوانید در این قسمت پاسخشان را پیدا کنید.
آیا قبل از اجرای رنگ کنیتکس نیاز به آمادهسازی خاصی وجود دارد؟
آماده سازیِ قبل از رنگ کنیتکس با آمادهسازی دیگر رنگها متفاوت است. در حقیقت شما باید کاری کنید که گرد و غبار و کثیفی از روی سطح موردنظر پاکسازی شود اما نیازی به کنده کاری یا صیقل دادن خاصی وجود ندارد.
سرعت اجرای رنگ کنیتکس چگونه است؟
رنگهای کنیتکس این قابلیت را دارند که بعد از اجرا خیلی سریع خشک میشوند. در نتیجه سرعت اجرای آنها نسبت به دیگر رنگها خیلی بالاتر است.
مهمترین معایب استفاده از رنگ کنیتکس چیست؟
معایب خاصی در مورد این رنگها گزارش نشده اما مهمترین چیزی که وجود دارد، این است که در برابر حرارت و گرمای زیاد دچار آتش سوزی میشوند و قابلیت اشتعال در آنها نسبت به دیگر رنگها بیشتر است. به خاطر همین در محیطهای خیلی گرم یا رو به آفتاب نباید از آنها استفاده کرد.
آیا میتوان رنگهای کنیتکس را تمیز کرد؟
این رنگها قابلیت شستشو دارند. بنابراین خیالتان راحت است که به محض کثیف شدن، تمیزشان خواهید کرد.
بافت درشت رنگ کنیتکس برای چه محیطی مناسبتر است؟
اگر قرار است این رنگها را در نمایی استفاده کنید که خرابی زیادی دارد و نیاز به تعمیر هم وجود دارد، بهتر است از رنگ نمای کنیتکس با بافت درشت استفاده کنید.
قیمت رنگ کنیتکس چگونه است؟
قیمت رنگ کنیتکس نسبت به دیگر رنگها ارزانتر و به صرفهتر است. به خاطر همین طرفداران آن هم بیشتر است.